Noves plantilles de documentació associativa ja disponibles!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 17 juny 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Ei, entitats! Necessiteu un determinat document per a la vostra associació o col·lectiu però no sabeu per on començar? Us facilitaria la feina disposar d’un model de sol·licitud de drets d’imatge? I d’un per presentar al·legacions a la resolució d’una subvenció? O potser voleu escriure una carta d’agraïment?

Al CRAJ disposem de 51 plantilles de documentació associativa (PDA), arxius editables en diversos formats que les entitats podeu consultar i descarregar per fer-ne ús propi, amb l’objectiu de facilitar la gestió associativa.

La bona notícia és que durant aquest confinament hem revisat i actualitzat totes les plantilles del CRAJ! I la novetat més destacada és que incorporem un nou format en línia que no requereix la descàrrega de cap arxiu.

Els temes de les de PDA són múltiples i diversos i alguns exemples són els següents:

Les més descarregades:

També destaquem…

Consulteu aquí totes les plantilles disponibles!

I, si trobeu a faltar alguna plantilla o teniu dubtes o suggeriments, no dubteu en contactar-nos! Per telèfon al 93 265 52 17, per correu electrònic a info@crajbcn.cat o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.