Suport tècnic per a reunions

Amb aquest servei del CRAJ, les reunions i assemblees de la vostra associació o col·lectiu poden ser més fàcils! Aquests són els dos serveis que oferim:

Zoom gratuït per a entitats

Posem a la vostra disposició la plataforma Zoom per a reunions i activitats en línia de l’entitat, sense les limitacions de la versió gratuïta de l’aplicació. Si us interessa, només ens heu de dir per quan ho necessiteu i de seguida ens posarem en contacte amb vosaltres.

Dinamització de reunions i assemblees

Una persona externa pot venir a dinamitzar les vostres reunions i assemblees. Us pot servir per tractar temes difícils, feixucs o persistents en el temps. A partir de metodologies participatives, us pot donar un cop de mà en dinamitzar l’espai i aportar una visió externa.

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.