Sortim als carrers contra el masclisme: aquest 8M, tanquem!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 7 març 2023
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

El CJB s’adhereix a la vaga feminista del 8M a través d’un tancament patronal. Es posiciona fermament en la importància de sortir al carrer i implicar-se en el moviment feminista, especialment en una jornada reivindicativa com la del 8 de març, i apostant perquè les treballadores puguin fer-ho sense veure’s condicionades pel cost personal que això pot suposar.

El CJB estableix un compromís amb els motius, els valors i els principis que abandera la vaga convocada i encoratja a totes les joves a participar i implicar-se en la jornada.

CONSULTEU AQUÍ EL POSICIONAMENT COMPLET DEL CJB

Així doncs, i a causa del tancament patronal, els serveis i projectes que gestiona el CJB, com és el CRAJ, es veuran afectats per aquest tancament. Les consultes i gestions que arribin al llarg del dia, seran ateses per part de l’equip tècnic del CRAJ a partir de dijous.

Per altra banda, durant aquests dies són molts els esdeveniments i actes feministes organitzats per les associacions i col·lectius de la ciutat i als que us animem a participar. Podeu consultar un recull d’ells a l'”Agenda d’actes feministes amb motiu del 8M 2023!“.

Davant l’auge del feixisme i la violència masclista, sortim als carrers a manifestar-nos i visibilitzar la lluita feminista, perquè sense les joves no hi ha futur feminista! No ens aturem, continuem treballant per una ciutat i unes entitats més justes, inclusives i igualitàries!

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.