Plantilla d’autorització a la participació de menors a l’activitat

Temàtiques: LegalitatEtiquetes:
Darrera actualització: 24 febrer 2020
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

A continuació us presentem un model de document que l’entitat ha de crear per fer efectiva l’autorització dels pares i mares o tutors/es a consentir la participació d’un menor a una activitat determinada organitzada per l’entitat.

L’autorització és aquell document mitjançant el qual l’entitat passa a ser responsable de la persona menor durant el temps i el lloc en què s’especifiqui en la mateixa, raó per la qual és de vital importància que no pugui generar confusió a les persones firmants.

Des del punt de vista dels responsables de l’entitat, s’ha de fer un treball previ de previsió de les diferents circumstàncies i emergències que puguin sorgir durant l’activitat programada (entenent com a activitat colònies, campaments, activitat de periodicitat setmanal, etc.) per tal de poder assegurar-se que qualsevol decisió que s’hagi de prendre com a responsable de l’activitat entorn al menor en qüestió es tingui l’autorització dels seus tutors/es.

En qualsevol cas, cal recordar que per aspectes mèdics del menor cal una fitxa de salut de tots els membres de l’associació que participin en qualsevol tipus d’activitat en el temps de lleure, com també un permís de drets d’imatge. Aquests documents, com també l’autorització, caldrà que compleixin amb la normativa de protecció de dades.

Consulta i descàrrega de la plantilla

Com es fa servir la plantilla?

La plantilla està disponible en diferents formats: dos formats descarregables que us podeu baixar per treballar des del vostre ordinador i un format Drive que haureu de duplicar per poder treballar-hi en línia.

A més, tingueu en compte la següent llegenda:

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir.
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla.

Altres recursos d’interès

Per a més informació

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.