Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona

AVÍS!

A causa d’una incidència tècnica, aquesta pàgina no està disponible temporalment. Si teniu alguna consulta sobre les dades del cens, podeu escriure’ns a info@crajbcn.cat i us les facilitarem. Disculpeu les molèsties.

El Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona és una base de dades pública on es recull la informació bàsica de les diferents entitats de joves de la ciutat de Barcelona. I per què serveix?

  • Per cercar-hi associacions o col·lectius
  • Per donar a conèixer la tasca i activitat de les entitats juvenils de la ciutat
  • Per fer arribar periòdicament a les entitats que en formen part informacions d’interès associatiu, com ho poden ser les convocatòries de subvencions, a través del nostre butlletí setmanal.

Cal tenir en compte que algunes entitats poden tenir interès en formar part d’aquest Cens perquè per a la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona (programa “a” de ciutat de la línia de Joventut “G”) estar-hi inscrita és un dels criteris de valoració.

Per aprofundir més sobre el nostre cens i saber quins són els seus objectius i els criteris per formar-ne part, consulteu l’article ‘El cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona del CRAJ’.

Doneu d’alta la vostra entitat o actualitzeu-ne les dades!