Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona

El Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona és una base de dades pública on es recull la informació bàsica de les diferents entitats de joves de la ciutat de Barcelona. I per què serveix?

 • Per cercar-hi associacions o col·lectius
 • Per donar a conèixer la tasca i activitat de les entitats juvenils de la ciutat
 • Per fer arribar periòdicament a les entitats que en formen part informacions d’interès associatiu, com ho poden ser les convocatòries de subvencions, a través del nostre butlletí setmanal.

Cal tenir en compte que algunes entitats poden tenir interès en formar part d’aquest Cens perquè per a la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona (programa “a” de ciutat de la línia de Joventut “G”) estar-hi inscrita és un dels criteris de valoració.

Per aprofundir més sobre el nostre cens i saber quins són els seus objectius i els criteris per formar-ne part, consulteu l’article ‘El cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona del CRAJ’.

Doneu d’alta la vostra entitat o actualitzeu-ne les dades!

Cercador d’entitats

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.