Plantilla d’inscripció de nous socis/es

Darrera actualització: 28 desembre 2022
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

En la següent plantilla us presentem els elements que ha de contenir el formulari o la fitxa d’inscripció de noves persones sòcies, entenent-lo com un document que formalitza l’entrada de les persones a formar part a l’entitat com a membres associats.

La fitxa d’inscripció de noves persones sòcies és aquell document que les persones que vulguin formar part de l’associació hauran d’omplir i presentar (sigui físicament o virtualment) on consta tant la seva voluntat explícita de formar part de l’associació com aquelles dades necessàries per a poder efectuar correctament l’alta.

A la fitxa cal tenir en compte les particularitats de cada associació, per exemple requisits d’accés com l’edat en associacions juvenils, l’existència de diferents tipus de sòcies o nivells de relació a l’entitat, drets i deures de cadascun, l’existència de quotes… En tot cas, sempre s’han de demanar aquelles dades que es necessitin i s’adeqüin als propis estatuts i funcionament, evitant demanar dades innecessàries.

Quan demanem a una persona que complementi una fitxa d’inscripció, hem de ser conscients que el tractament d’aquestes dades ha de complir el Reglament General de Protecció de Dades. Tal i com veureu a la Protecció de dades (CRAJ), cada text cal adaptar-lo a la finalitat per la qual es demanin les dades així com amb les dades i característiques de cada entitat.

Consulta i descàrrega de la plantilla

Com es fa servir la plantilla?

La plantilla està disponible en diferents formats: dos formats descarregables que us podeu baixar per treballar des del vostre ordinador i un format Drive que haureu de duplicar per poder treballar-hi en línia.

A més, tingueu en compte la següent llegenda:

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir.
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla.

Altres recursos d’interès

Per a més informació

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.