Censos d’entitats

Temàtiques: Creació d'entitatsEtiquetes:
Darrera actualització: 22 juliol 2021
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

La Junta Directiva s’encarrega d’inscriure l’associació a censos que existeixen per a entitats. Els censos d’entitats són llistats associatius agrupats per uns mateixos sectors o àmbits temàtics i/o territorials.

Serveixen per tenir un control administratiu de les entitats d’un mateix sector i obtenir informació sobre les mateixes, així com informació pública per a la ciutadania. En alguns casos, també us poden aportar beneficis com per exemple poder accedir a alguns tipus de subvencions.

Els censos tan sols són llistats, és a dir, que no tenen cap repercussió legal. Hi ha censos que s’hi poden inscriure tant entitats constituïdes, com entitats no constituïdes i que funcionen com a col·lectiu. 

Per tal d’inscriure’s en cada un d’ells caldrà complir amb els requisits o condicions i fer el tràmit pertinent

Censos oficials

Censos no oficials

Hi ha altres censos, llistats o mapes, que serveixen per fer difusió de les entitats d’un mateix sector o que comparteixen unes característiques o projectes similars. Tot seguit us deixem alguns exemples:

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.