Les obligacions fiscals de les associacions

Coneixeu quines obligacions fiscals afecten a la vostra associació? Voleu fer un repàs dels impostos existents i les seves implicacions?

En aquest cicle formatiu organitzat conjuntament amb Torre Jussana tractarem sobre quina és la normativa fiscal que us afecta i tot el que heu de saber per dur-ho al dia!

La formació serà impartida per l’Alicia Artiaga, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Membre del Patronat (administradora) de la Fundació Comtal del Casc Antic de Barcelona, responsable d’Administració i Finances d’Amnistia Internacional Catalunya, experta en diferents àmbits de la gestió associativa, entre els quals el marc legal i fiscal de les organitzacions i la gestió econòmico-financera, dels que en fa docència des de fa anys.

Continguts de la formació
  • Les obligacions fiscals a les associacions
  • L’IAE i l’IRPF, impostos de les associacions?
  • L’Impost sobre el Valor Afegit (IVA): què es declara, com i quines exempcions hi ha?
  • L’Impost de Societats (IS): aspectes clau
Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle formatiu: Les obligacions fiscals de les associacions.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

Data

Dilluns 15 març 2021
Realitzat!

Horari

18:00 - 19:30

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932655217
Email
craj@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/

Altres organitzadors