Recursos sobre feminismes per a homes

homes-davant-del-mirall
Darrera actualització: 22 juny 2021
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

En tant que vivim en una societat masclista, les nostres entitats no queden al marge d’aquestes dinàmiques de violència i discriminació. Sovint en el món associatiu ens trobem que les persones que dediquen més energia i temps en transformar les entitats per esdevenir espais més feministes són aquelles que pateixen el masclisme: les dones, lesbianes, trans i altres identitats dissidents.

Ara bé, qui té gran part del treball per fer són els homes cis-gènere, que són qui gaudeixen del privilegi i exerceixen les violències masclistes i per tant qui n’ha de prendre consciència i responsabilitzar-se.

A continuació, compartim una sèrie de recursos per tal que els homes es qüestionin i es responsabilitzin sobre els rols de gènere, per així contribuir a construir espais més feministes i segurs per a totes les persones, especialment per a les companyes de l’entitat.

Recursos per iniciar-se

Recursos per aprofundir

Espais on formar-se

Altres recursos d’interès sobre feminismes

Si coneixeu altres recursos o espais de formació per a homes, feu-nos-els arribar a info@crajbcn.cat i així podrem seguir ampliant el recull!

Per rebre una càpsula a mida o per a qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar-nos al mateix correu electrònic, al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.