Organització de campaments o rutes d’estiu

Darrera actualització: 26 juny 2019
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Entitats juvenils! Esteu en plena organització dels campaments o ruta d’estiu? Si és així, podeu comptar amb el CRAJ per qualsevol dubte que tingueu!

Normativa de lleure

Hem de notificar l’activitat? Quina documentació hem de tenir quan marxem de campaments? Com obtenim el certificat de Delictes de Naturalesa Sexual? Quants títols de monitora necessitem si som un grup de 60 infants? Anem preparats?

A la següent publicació trobareu moltes de les respostes a aquestes i altres preguntes: Normativa d’activitats d’educació en el lleure amb menors.

Sostenibilitat

Els campaments són un bon moment per ser conscients del nostre impacte ambiental. A vegades no totes les pràctiques que fem són les més responsables amb l’entorn. Per això, durant la preparació de les vostres activitats us animem a consultar i aplicar el que bonament es pugui de la Guia SOS Campaments: una guia sobre sostenibilitat i responsabilitat amb el medi per a l’associacionisme educatiu.

Per exemple, la intendència és un dels punts claus per posar en pràctica el nostre compromís de respecte ambiental. El següent recurs d’Esplac us permetrà fer un bon càlcul de les quantitats de menjar per tal que no sobri res: Com calcular les quantitats de menjar (intendència)

I per a l’abastiment d’aliments, tenim l’eina ‘Abastiment agroecològic a l’associacionisme educatiu, que ens ofereixen l’Escola Lliure el Sol i Pam a Pam. No oblidem fer un consum conscient i transformador en tot allò que puguem! Aquí alguns recursos imprescindibles:

Altres recursos d’interès

Aquelles que marxeu de ruta no us podeu perdre la Guia de rutes d’Esplac, per a una bona preparació i execució de rutes amb infants i joves.

Us deixem amb alguns enllaços d’interès més i us desitgem uns bons campaments i rutes!

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.