Oferim suport tècnic per celebrar l’AGO en línia de l’entitat!

Darrera actualització: 18 novembre 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Entitats! Heu de fer l’Assemblea General (AGO) en línia i no teniu suficients recursos? La situació causada per la covid-19 ja fa força temps que no ens permet fer assemblees presencials i des de les entitats juvenils ens hem hagut d’anar adaptant.

La versió gratuïta de les plataformes per fer videoconferències tenen algunes limitacions i per això des del CRAJ us oferim la possibilitat de dur a terme la vostra AGO amb la plataforma que nosaltres disposem (Zoom).  

Com funciona?

1. Poseu-vos en contacte amb craj@crajbcn.cat i expliqueu-nos la vostra necessitat. Juntes mirarem de trobar una franja horària en que us puguem reservar l’ús del Zoom.

2. Des del CRAJ generarem un enllaç a la sessió Zoom perquè el pugueu enviar a les vostres associades.

3. Si cal, uns dies abans ens podem reunir amb les persones organitzadores per assegurar que tothom coneix el funcionament del programa i/o assessorar-vos en l’organització de la vostra AGO.

4. El dia de l’AGO, una persona del CRAJ iniciarà la sessió i farà co-amfitriona a una persona responsable de la vostra entitat.

Què més us podem oferir?

També seguim oferint el servei de lloguer i cessió de materials, que us pot ser útil a l’hora de muntar la mesa: micròfons, taules i cadires o faristol.

Així mateix, us informem que acabem de publicar una sèrie d’articles que us poden ser d’utilitat:

Si hi esteu interessades o voleu més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic craj@crajbcn.cat, telèfon (93 265 52 17), WhatsApp o Telegram (652 878 122). I si el que voleu és que us donem un cop de mà a l’hora d’organitzat l’AGO online, demaneu-nos un assessorament personalitzat!

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.