Nous materials de suport per protocols per a l’abordatge de violències!

Temàtiques: Actualitat CRAJEtiquetes: ,
Darrera actualització: 5 juny 2019
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Entitats i col·lectius juvenils! Ja teniu el vostre propi protocol per a l’abordatge de les violències en el sí de la vostra entitat?

Tant si ja en teniu com si no, tenim el plaer d’anunciar-vos que ja són a la vostra disposició els següents materials de suport per protocols d’aquest tipusque podeu demanar-nos de manera gratuïta al CRAJ:

Materials que us poden ser d’utilitat si organitzeu un esdeveniment

 • Pancarta de 2’5 x 1 m amb la frase: Construïm espais lliures de violències
 • Cartelleria variada: amb missatges reflexius, amb missatges directes, per als lavabos, per a indicar una zona d’acollida…
 • Armilles identificatives
 • Infografies impreses del protocol del CJB

Altres materials de difusió que us poden interessar:

 • Còpies impreses del “Protocol per a l’abordatge de les violències al CJB”
 • Xapes amb simbologia del protocol, normals o personalitzables!
 • Enganxines amb la frase: Construïr espais lliures de violències és a les nostres mans!

I tots aquests materials… d’on surten?

A mitjans del 2017, el Consell de la Joventut de Barcelona i els serveis i l’equipament que gestiona van iniciar un procés de reflexió sobre les violències que es pateixen i s’exerceixen dins les fronteres de la seva actuació. Un dels fruïts d’aquest procés va ser el Protocol per a l’abordatge de les violències (CJB), que va ser aprovat al març del 2018.

Entre les mesures de prevenció contemplades al Protocol, hi ha el compromís de les entitats del CJB d’elaborar el seu propi protocol intern en el sí de cada una de les entitats del CJB en un termini de quatre anys, que s’acaba al 2022.

Per poder facilitar que això sigui possible, des del CRAJ estem oferint formacions i ara també el material de suport que us presentem i un article sobre com organitzar un Punt Lila.

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.