Activitats internacionals a les entitats juvenils

Temàtiques: Projectes i activitatsEtiquetes:
Darrera actualització: 28 juny 2021
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Sabies que les entitats juvenils poden organitzar projectes de mobilitat internacional amb un finançament del 100% de la Unió Europea?

Des del CRAJ oferim assessorament i acompanyament per entitats juvenils barcelonines en qualsevol moment del procés en que us trobeu:

 • Si no teniu ni idea de què és això de l’Erasmus + i voldríeu conèixer-ho millor
 • Si us heu decidit a dur a terme un projecte d’aquest tipus i no sabeu ni per on començar
 • Si heu començat a redactar un projecte i voleu que ens el revisem plegades
 • Si esteu en fase de buscar partners a Europa
 • Si necessiteu un cop de mà sobre com organitzar dinàmiques o activitats un cop l’activitat s’estigui duent a terme
 • Si us trobeu en fase de justificació del projecte

En definitiva: el que sigui que tingui a veure amb l’organització d’un Erasmus +! En aquest sentit, us compartim dos recursos que us poden ser d’utilitat a l’hora d’organitzar un projecte d’aquestes característiques:

Una bona manera de saber en què consisteix un projecte Erasmus + és participant en algun projecte ja existent organitzat per alguna de les següents entitats que tenen molta trajectòria en l’organització dels mateixos:

A més, si la teva associació vol acollir persones voluntàries o enviar-ne a d’altres entitats del món a fer voluntariat, el Cos Europeu de Solidaritat (CES) pot ser del vostre interès i al CRAJ podem assessorar-vos! Per a més informació, també podeu consultar l’article ‘Una forma de fer voluntariat internacional‘ (Xarxanet).

Si tens interès en participar com a jove individual en una activitat internacional i vols més informació sobre les oportunitats per participar en projectes que ja existeixen pots demanar una cita amb les assessores de mobilitat internacional de la xarxa dels Punts InfoJOVE de Barcelona contactant amb el PIJ del teu districte. En aquest enllaç trobaràs un llistat!

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.