Publicada la resolució provisional de la convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona 2021!

Temàtiques: FinançamentEtiquetes:
Darrera actualització: 20 maig 2021
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Entitats, us informem que ha sortit publicada, en data de 20 de maig, la Resolució provisional d’atorgament i denegació de la convocatòria general de subvencions 2021 de l’Ajuntament de Barcelona.

En aquesta hi podeu consultar l’atorgament provisional assignat i la documentació que es requereix (si és el cas), així com els projectes denegats provisionalment i aquelles sol·licituds inadmeses.

Al·legacions, esmenes i reformulació

Disposeu d’un termini de 10 dies hàbils per presentar al·legacions, esmenes i reformulacions. Aquest termini finalitza el proper 4 de juny (inclòs).

Pel que fa a les al·legacions, podeu presentar-n’hi per fer constar per escrit la disconformitat amb la resolució. Per facilitar-vos aquesta gestió, podeu fer servir la nostra ‘Plantilla de presentació d’al·legacions‘ (CRAJ).

També en aquest termini haureu de realitzar les esmenes corresponents, aportant la documentació que es requereixi en la resolució. En cas que no s’aporti durant els 10 dies hàbils, es denegarà la subvenció.

I, respecte a la reformulació del projecte, podeu presentar-la en cas que l’import atorgat sigui inferior a l’import sol·licitat, i sempre que això afecti a l’execució dels projectes. Cal tenir present que ha de mantenir en tot moment l’objecte i finalitats del projecte presentat. Podeu consultar, per si us és d’utilitat, la nostra ‘Plantilla de reformulació de projectes‘ (CRAJ).

Tota aquesta documentació l’heu d’aportar telemàticament a través de lOficina Virtual de Tràmits.

I si us queden dubtes o qüestions no resoltes, al CRAJ estarem encantades que ens contacteu a través del correu assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.