Resolució provisional de la convocatòria general de subvencions 2020 de l’Ajuntament de Barcelona

Temàtiques: FinançamentEtiquetes:
Darrera actualització: 5 juny 2020
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Entitats, us informem que ha sortit publicada, a data de 5 de juny, la resolució de l’atorgament provisional de la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2020. 

Hi podeu consultar l’atorgació provisional assignada i la documentació que es requereix (si és el cas) així com els projectes denegats i no admesos. Tingueu en compte que aquesta resolució és provisional i que caldrà esperar a la publicació de la resolució definitiva per saber quin és l’atorgament final de la convocatòria.

Al·legacions, esmenes i modificacions

Disposeu d’un termini de 10 dies hàbils per presentar al·legacions, esmenes i modificacions dels projectes. Aquest termini finalitzarà el proper 19 de juny (inclòs).

Si l’import que us han atorgat és inferior al sol·licitat, i sempre tenint en compte que no afecti a l’execució dels projectes, es pot presentar una reformulació d’aquest. Podeu consultar laPlantilla de reformulació de projectes‘ (CRAJ).

En cas de no poder desenvolupar el projecte tal com estava previst degut a la situació actual per la Covid-19 (tot i les mesures de flexibilització establertes), podeu presentar les modificacions o reformulacions globals d’aquest, tenint present que ha de mantenir l’objecte i finalitats del projecte presentat. Per tal de presentar la modificació del projecte, cal que utilitzeu aquest model que facilita el propi Ajuntament de Barcelona: Doc. bàsic 2 – Modificació del projecte.

Pel que fa a les al·legacions, podeu presentar-n’hi per fer constar per escrit la disconformitat amb la resolució. Per facilitar-vos aquesta gestió, el CRAJ us recordem que podeu fer servir la nostra ‘Plantilla de presentació d’al·legacions(CRAJ). 

En cas de voler renunciar a la subvenció, ho podeu també dins d’aquest termini. Podeu utilitzar la ‘Plantilla de renúncia a una subvenció’ (CRAJ).

Tota aquesta documentació la podeu aportar telemàticament a través de l’apartat de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona d’activitats i serveis de districte i de ciutat de l’Oficina Virtual de Tràmits, a l’apartat “Annexió de documents a sol·licituds ja enregistrades”.

Mesures de flexibilització establertes

Davant la situació generada a causa de la covid-19 i de la impossibilitat per a moltes entitats de realitzar els projectes i/o les activitats tal i com les tenien previstes, des de l’Ajuntament de Barcelona es van establir unes mesures de flexibilització en relació amb aquesta Convocatòria General de Subvencions.

L’ampliació del termini d’execució i justificació, la possibilitat de modificar o tornar a formular el projecte, la sol·licitud del pagament per anticipat, la possibilitat que la subvenció siguin fins a un 80% de l’import sol·licitat… són algunes d’aquestes mesures.

Podeu consultar detalladament totes aquestes mesures en el següent article: Novetats a la Convocatòria general de subvencions per al 2020 de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a més informació, podeu consultar l’article ‘Publicada la resolució provisional de les subvencions de l’Ajuntament de BCN 2020’ (Torre Jussana).

I si us queden dubtes o qüestions no resoltes, al CRAJ estarem encantades que ens contacteu a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.