Noves formacions del CRAJ per la tardor del 2021!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
formació craj
Darrera actualització: 21 juliol 2021
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Ja s’acosten les vacances, però abans de fer un descans us anunciem la nova oferta formativa del CRAJ! Durant la tardor del 2021 oferirem unes 12 formacions gratuïtes dirigides a les associacions i col·lectius juvenils de la ciutat de Barcelona sobre temes molt variats i en diferents formats.

Aquesta programació inclou formacions de temes d’interès per a les entitats com: organització d’esdeveniments, fiscalitat, rols de poder, gestió econòmica, xarxes socials, cures, feminismes i perspectiva LGBTI+, protecció de dades i molt més!

Ja podeu consultar tota la programació a la següent pàgina:

Programació formativa

Les inscripcions i tota la informació complementària es publiquen de dues a tres setmanes abans de l’inici de la formació. Si voleu que us avisem quan s’obri el període d’inscripció d’alguna formació podeu clicar damunt el botó “M’interessa” que trobareu a la pàgina informativa de cada formació i us enviarem un correu electrònic quan arribi el moment en que ja us pugueu apuntar!

I si heu detectat una necessitat formativa a la vostra entitat que no es veu reflectida en la programació o bé voleu una formació sobre aquests temes adaptada a les vostres inquietuds, podeu sol·licitar una càpsula formativa a mida gratuïta!

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.