Càpsules a mida

Heu detectat un tema en el qual voleu formar-vos i aprofundir? Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona, us oferim la possibilitat de rebre una formació gratuïta i adaptada a les vostres inquietuds i necessitats. Només cal que sigueu com a mínim 6 persones i que ens feu arribar la vostra demanda!

Com ho fem?

1. Identifiqueu en què
us voleu formar

Si no ho teniu clar, l’eina d’autodiagnosi del CRAJ pot ser un bon punt de partida per identificar les vostres necessitats.

2. Definim plegades
els continguts de la formació

D’aquesta manera podem adaptar la formació al màxim i facilitar-vos recursos específics sobre aquells temes que us interessa.

3. Fixem la data
i el lloc

Ens adaptem als vostres horaris associatius i ens desplacem allà on calgui! O si ho preferiu, també podem fer-la de forma virtual.

4. Duem a terme
la formació!

I si, un cop feta, voleu seguir treballant i aprofundir més en el tema, des del CRAJ us podem acompanyar en tot aquest procés.

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.