Voleu organitzar esdeveniments presencials adaptats a les mesures actuals? Des del CRAJ us podem ajudar!

Darrera actualització: 11 maig 2021
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

La covid-19 ha provocat, entre altres coses, que moltes associacions i col·lectius de la ciutat hagin vist reduïda la seva activitat. Algunes fins a tal punt que perilla la seva continuïtat. D’altres, han optat per modificar les seves accions, adaptant-se al context actual i a les normatives constantment en canvi.

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) defensa que s’ha de posar en valor la tasca que fan les associacions i col·lectius de joves de la ciutat. Una tasca de dinamització comunitària, autoorganització popular i empoderament que és imprescindible més que mai en aquests moments.

En aquest sentit, el CJB aposta per l’autoorganització, per donar suport a la cultura, per continuar teixint noves relacions de suport mutu als barris i per seguir treballant per una societat més justa, feminista, inclusiva i antifeixista.

Des del CRAJ continuem donant suport en l’organització d’activitats associatives juvenils, ja que, si se segueixen les mesures adequades, es poden fer molts tipus d’activitats, tant al carrer com a places o a locals.

 • Quina és la normativa vigent per a l’ús de l’espai públic?
 • Quines activitats es poden fer i quines no?
 • Quines mesures de protecció s’han de seguir per tal de dur a terme activitats de forma segura?
 • Quines són les restriccions actuals?

Sabem que és difícil estar al dia de tots els canvis en les normatives i que organitzar esdeveniments actualment suposa un esforç major per tal de complir totes les mesures i restriccions. Per això, des del CRAJ us podem orientar en tots aquests aspectes amb la informació actualitzada dia a dia.

Si esteu pensant en organitzar algun esdeveniment i teniu dubtes, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o Whatsapp al 652 87 81 22. Resoldrem els vostres dubtes i us acompanyarem per facilitar-vos la vostra tasca associativa!

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.