Resolució de dubtes i consultes

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu dubtes o voleu un cop de mà, contacteu amb nosaltres!

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.

  Com ho fem?

  1. Feu-nos arribar els vostres dubtes o consultes per grans o petits que siguin.

  2. Us donem resposta en menys de 48 hores laborables orientant-vos i/o assessorant-vos en tot allò que us pugui ser útil segons la vostra consulta, ja siguin serveis propis del CRAJ o altres recursos existents. 

  3. Si en aquest procés se us obren nous melons com a entitat, des del CRAJ us podem seguir donant un cop de mà!

  Què ens podeu consultar?

  Algunes de les temàtiques en què us podem ajudar són: 

  Si creieu que els vostres dubtes no estan relacionats amb cap dels temes que heu vist aquí dalt, feu-nos-els arribar igualment i veurem què hi podem fer!