Lloguer i cessió de material

Aquí podeu trobar una sèrie de materials de lloguer, cessió gratuïta o venda, dirigits a les associacions i col·lectius de joves de la ciutat.

  • Com demanar-ho? Si us interessa algun, ompliu el formulari de més avall i rebreu una resposta en menys de 48 hores laborables.
  • I si no trobo el que la meva entitat necessita? En aquest cas, pots consultar el recull de serveis de lloguer i cessió de material.
  • Com podem pagar? En efectiu, amb targeta o per transferència. En menys de 10 dies després d’haver pagat us farem arribar la factura.
Consulta tots els preus

També podeu consultar el preu clicant a cadascun dels materials.

Reserveu el material o demaneu més informació omplint aquest formulari

Nom de l'associació o col·lectiu*
Correu electrònic*
Persona de contacte*
Telèfon*

Quin material necessites?*

Tarima
Cadires
Taules plegables
Taules plegables maleta
Vaixella reutilitzable
Gots de plàstic
Rentagots
Cremador de gas butà
Paelles
Cartells de reciclatge
Megàfon
Equip de so portàtil
Equip de so mitjà
Equip de so gran
Micròfon sense fils de petaca
Micròfon sense fils de mà
Micròfon i peu
Torres de llums
Focus
Fresnel
Videoprojector Epson
Videoprojector Acer
Pantalla portàtil 180x180
Pantalla portàtil 150x150
Pantalla retro
Gravadora de veu
Walkies
Carpa 3x3
Expositor de reixat
Expositor de semicercle
Urna
Faristol portàtil
Punter làser
Màquina de xapes 25mm
Màquina de xapes 38mm
Màquina troqueladora 25mm
Màquina troqueladora 38mm
100 xapes de 25mm
100 xapes de 38mm
500 xapes de 38mm
100 imants de 38mm
Tela per a pancartes
CRAJA d'eines
Material de protocol violències
Entitat juvenil?*
Des del dia*
Fins al dia*

Comentaris

POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

Accepto la Política de privacitat.