Difusió de projectes i activitats

Voleu donar a conèixer la vostra entitat? Voleu fer difusió d’algun dels vostres projectes o esdeveniments?

El CRAJ també és un altaveu per les associacions i col·lectius de joves de la ciutat! Podem fer difusió de les vostres iniciatives a través dels següents mitjans:

Si sou una entitat juvenil de Barcelona i voleu gaudir d’aquests serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat o omplint el següent formulari.

A més, si esteu interessades en millorar la difusió i comunicació dels vostres projectes, podeu fer-nos arribar consultes o demanar un assessorament amb la nostra tècnica de comunicació!

Demaneu-nos difusió dels vostres projectes i activitats!

  Dades de contacte i de l'entitat

  De què voleu que us fem difusió?

  Enllaç amb més informació  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.