Agenda d’actes feministes amb motiu del 8M 2022!

Temàtiques: Panorama associatiuEtiquetes:
Darrera actualització: 1 març 2022
Temps de lectura: 3 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Durant aquests dies són molts els esdeveniments i actes feministes organitzats per les associacions i col·lectius de la ciutat i als que us animem a participar. A continuació us presentem un breu recull d’aquestes activitats, però en podeu consultar més a l’agenda associativa del CRAJ.

Si trobeu a faltar-ne algun, ens el podeu fer arribar a través del formulari de l’agenda, o a info@crajbcn.cat.

Paral·lelament, des del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) tenim a la vostra disposició l’itinerari formatiu en feminismes i LGBTI+ ‘Batolla el Masclisme’. Consulteu-ne les dates si hi esteu interessades, ja que pretén adaptar-se a les necessitats en feminismes de les entitats juvenils de la ciutat, que són moltes i molt diverses!

Dimarts 1 de març

Dimecres 2 de març

Dijous 3 de març

Divendres 4 de març

Dissabte 5 de març

Diumenge 6 de març

  • 8M a Les Corts. Es parlarà sobre la vaga com a eina de lluita i sobre la salut mental. I de tancament un bingo musical!
  • 8M al Clot. Taller de ioga, twerk i pancartes, dinar, projeccions i molt més!

Dilluns 7 de març

Dimarts 8 de març

Dissabte 12 de març

Dilluns 21 de març

Altres recursos d’interès

També us animem a donar una ullada a aquests materials i publicacions, que poden ser útils per a les vostres entitats i a nivell personal:

D’altra banda, si teniu ganes d’implicar-vos i participar en alguna entitat o col·lectiu feminista, podeu consultar el nostre Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona o aquest Mapa d’entitats feministes.

Per últim, si us falta tela de pancarta, al CRAJ en tenim a disposició de les entitats juvenils

Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.