Batolla el Masclisme: Itinerari formatiu 2022

Darrera actualització: 9 febrer 2022
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) us presentem l’itinerari formatiu en feminismes i LGBTI+ ‘Batolla el Masclisme’.

Després d’onze anys duent a terme formacions en feminismes per a l’associacionisme juvenil, hem treballat plegades per poder-vos oferir enguany un itinerari formatiu que s’adapti a les necessitats de les entitats juvenils de la ciutat, que són moltes i molt diverses.

Hem programat formacions per a tots els públics durant els pròxims mesos:

Batolla el Masclisme: Comencem a parlar-ne!

Per aquelles entitats que tot just comenceu a treballar els feminismes.

Batolla el Masclisme per a homes!

Perquè els homes de les entitats es responsabilitzin.

I per a aprofundir més…

Batolla el Masclisme d’aprofundiment: l’abordatge d’agressions masclistes

Per aprofundir en els grans debats en relació amb els protocols d’abordatge d’agressions i les dinàmiques masclistes que es donen en el si de les entitats.

Batolla el Masclisme d’aprofundiment: interseccionalitat i LGBTI+

Per aquelles entitats que ja heu treballat molt els feminismes, però teniu dubtes en relació amb la interseccionalitat. Ben bé què és? Com la podem aplicar? I el col·lectiu LGBTI+ on queda en tot això?

I tot això, acompanyat d’un servei de consultoria gratuït!

La consultoria és un espai on les entitats podreu bolcar els malestars i dubtes que tingueu (des d’abordatge d’agressions a qüestions més estructurals) i trobareu l’acompanyament de les professionals del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats.

Inscripcions

Les inscripcions estaran disponibles tres setmanes abans de cada formació a la seva pàgina específica.

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.