Voleu difondre les vostres activitats? Aprofiteu la nostra tramesa en paper 2022!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 11 gener 2022
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Associacions i col·lectius de joves de la ciutat!

Com potser sabeu, des del CRAJ una vegada a l’any enviem una tramesa de correu postal a les entitats juvenils del nostre cens, així com als equipaments, punts d’informació i altres serveis juvenils. En total, al voltant d’uns 800 destinataris que poden variar en funció de la informació a donar a conèixer. 

Us informem que en les properes setmanes enviarem una d’aquestes trameses, de manera que si teniu algun material informatiu en paper de les vostres activitats o projectes ens el podeu fer arribar i l’inclourem en la tramesa de manera gratuïta.

Si hi esteu interessades, caldrà que ens porteu o feu arribar tot el material abans del 31 de gener del 2022 al CRAJ (Espai Jove La Fontana, C/Gran de Gràcia, 190). 

Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.