Tornem presencialment amb cita prèvia i segueix l’atenció telemàtica!

Darrera actualització: 25 juny 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

El CRAJ, de la mateixa manera que la resta de serveis ubicats a l’Espai Jove La Fontanareprenem part de la nostra activitat presencial després de la suspensió d’aquesta degut a les mesures de prevenció de la covid-19!

A partir de dilluns 29 de juny i fins a nou avís, els serveis i recursos que oferim quedaran de la següent manera:

 • Atenció presencial: assessoraments i resolució de dubtes amb cita prèvia de 17 a 21h a l’Espai Jove La Fontana. Podeu demanar cita a través dels nostres canals habituals.
 • Atenció telemàtica: de 10 a 15h i de 16 a 21h a través de correu electrònic (info@crajbcn.cat), telèfon (932655217) i Telegram o WhatsApp (652 87 81 22). Feu-nos arribar les vostres consultes!
 • Formació: podeu demanar una càpsula a mida per a la vostra entitat i valorarem si la fem de manera presencial o en línia!
 • Lloguer i cessió de material: es pot llogar material fins el 24 de juliol.

En funció de l’evolució de la situació i de les indicacions dels òrgans corresponents aquestes mesures es poden veure modificades. Per això mantindrem actualitzada aquesta notícia a mesura que hi hagi canvis amb la informació més recent.

Data d’actualització: 9 de juliol del 2020.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.