Subvencions COSPE 2021: publicades les bases i la convocatòria!

Temàtiques: FinançamentEtiquetes:
Darrera actualització: 25 març 2021
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ja ha engegat un any més la Convocatòria Ordinària de Subvencions per a projectes i activitats a entitats de l’àmbit de polítiques socials, més coneguda com a COSPE. Amb data de 25 de març de 2021 s’ha publicat aquesta convocatòria en la qual es poden presentar associacions sense ànim de lucre constituïdes legalment i ubicades a Catalunya.

Característiques i programes

En les bases generals i específiques publicades el passat 16 de març s’especifica amb més detalls els requisits per poder optar a aquestes subvencions, el termini d’execució, la quantia i despeses subvencionables i tota la informació que cal saber abans de presentar-s’hi.

També en aquestes bases podeu consultar els nombrosos programes existents en aquesta convocatòria i els criteris de valoració de cada un d’aquests, un aspecte que és important revisar a l’hora de redactar el projecte.

Pel que fa a les línies, giren al voltant de temàtiques socials com joventut, educació en el lleure, lluita contra la violència masclista, infància, gent gran. serveis socials, immigració i refugi, persones LGBTI+ i més. Destaquem especialment la línia “E – Programes de suport a l’associacionisme juvenil” que subvenciona programes vinculats a projectes juvenils.

Documentació i sol·licitud

La documentació referent a la COSPE 2021 és la següent:

El termini per a la presentació de sol·licituds és de les 9h del 26 de març fins a les 15h del 26 d’abril de 2021.

Per tal d’accedir a tota la documentació i realitzar la sol·licitud cal accedir al següent enllaç: Tràmit subvencions COSPE

Recordeu que la sol·licitud s’ha de tramitar obligatòriament de forma telemàtica i, per tant, és imprescindible disposar de certificat digital, sent vàlid l’IdCatMòbil, el certificat digital de persona física (del representant legal de l’entitat) o de persona jurídica. Per saber-ne més consulteu l’article ‘3 Certificats digitals que poden ser útils per a les associacions‘ (CRAJ).

Per a més informació o qualsevol dubte, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22.

T'ha estat útil aquesta informació?

POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

Accepto la Política de privacitat.