Subvencions COSPE 2021: ja podeu consultar la resolució provisional!

Temàtiques: FinançamentEtiquetes:
Darrera actualització: 12 juliol 2021
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Entitats, ja s’ha publicat la resolució de concessió provisional de subvencions de projectes i activitats de la COSPE per l’any 2021. Aquesta resolució de les subvencions convocades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya s’ha publicat amb data del 9 de juliol.

Resolució provisional

En aquests documents hi podeu consultar l’atorgament provisional assignat a cada sol·licitud de projecte i la documentació que es requereix (si és el cas), així com els projectes denegats provisionalment i aquelles sol·licituds inadmeses.

Documentació a aportar

Podeu consultar la documentació a aportar en l’annex 2, on es detalla quina documentació es requereix per a cada un dels projectes. Aquesta documentació s’ha de presentar de forma telemàtica mitjançant el formulari corresponent. En el cas de no realitzar aquesta aportació de documentació en el termini establert, es considerarà desistida la sol·licitud de subvenció, a excepció del requeriment del full de transferència bancària.

Reformulació del projecte

L’entitat pot presentar la reformulació del projecte i adaptació del pressupost en el cas que l’import atorgat en la proposta provisional sigui inferior al sol·licitat. Aquesta reformulació de les sol·licituds ha de respectar l’objecte, les condicions i la finalitat de la subvenció, així com els criteris de valoració establerts en relació amb el projecte, i en cap cas pot significar una modificació substancial del projecte.

Per tal de presentar aquesta reformulació, s’ha d’emplenar una memòria adaptada en la qual s’ha d’adequar el contingut del projecte o actuació inicialment sol·licitat a l’import proposat. Podeu consultar més informació sobre aquest tema en les bases de la subvenció: Bases COSPE 2021

Al·legacions

Pel que fa a les al·legacions, podeu presentar-n’hi per fer constar per escrit la disconformitat amb la resolució. Per facilitar-vos aquesta gestió, podeu fer servir la nostra ‘Plantilla de presentació d’al·legacions‘ (CRAJ). Aquestes al·legacions es tindran en compte en el moment de resoldre.

Termini i tràmit

El termini per aportar documentació, presentar la reformulació i realitzar al·legacions és de 10 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de la Proposta de resolució provisional, és a dir, el termini finalitza el divendres 23 de juliol.  

Tota aquesta documentació l’heu d’aportar telemàticament a través de la pàgina de tràmits gencat: Aportació documentació COSPE 2021

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.