Spoiler de la futura web del CRAJ! Voleu veure com està quedant?

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 7 juliol 2021
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

L’equip del CRAJ portem mesos treballant en una nova web que millori el disseny, la usabilitat i, sobretot, l’experiència de les seves usuàries.

A continuació compartim amb vosaltres, a mode d’spoiler, un vídeo realitzat al març d’enguany sobre quin aspecte tindrà la nova web. Us advertim que la pàgina web està en construcció i que les imatges que veureu no són pas les definitives, però sí que us poden ajudar per fer-vos una idea de com serà la nova web. Aquesta nova web veurà la llum durant els propers mesos!

Aquest vídeo va ser gravat al mes de març per ser reproduït a l’Assemblea General del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), que va tenir lloc el 27 de març. El CJB és l’entitat que gestiona el CRAJ i, per tant, totes les entitats que formen part del CJB i van assistir a l’AGO del març ja van poder veure aquest vídeo.

Per últim, veureu que al final de tot del vídeo us emplacem a que ompliu un formulari expressant la vostra opinió i donant el vostre correu electrònic en cas que desitgeu que us enviem UN SOL correu donant resposta a totes les aportacions que haguem anat rebent i avisant-vos de quan serà exactament la data definitiva de publicació de la nova web.

Què és el CRAJ i què fa? 

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) és un servei públic destinat a les associacions juvenils i col·lectius de joves de Barcelona que té l’objectiu de donar suport i facilitar la seva gestió diària perquè aquestes puguin desenvolupar amb èxit els seus projectes i activitats. 

És un servei del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona que, mitjançant un conveni per la gestió cívica del servei, és gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB). 

Si voleu conèixer millor què és el CRAJ i en què treballa, us convidem a fer una ullada al nostre pla de treball 2021!

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.