Ja podeu consultar les formacions gratuïtes que oferim pel 2021!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 8 gener 2021
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Ja és aquí la nova oferta formativa del CRAJ! De cara al primer semestre del 2021 oferirem unes 15 formacions gratuïtes dirigides a les associacions i col·lectius juvenils de la ciutat de Barcelona.

Una programació plena de temes d’interès associatiu com: subvencions i justificacions, diversitat religiosa, feminisme, cures, participació en línia, gestió de conflictes, xarxes socials, primers auxilis, emergència climàtica…

Ja podeu consultar tota la programació a la següent pàgina:

Programació formativa

Les inscripcions i tota la informació complementària es publiquen de dues a tres setmanes abans de l’inici de la formació. Si hi esteu interessades en alguna, podeu omplir el formulari perquè no us passi per alt cap formació del CRAJ i quan s’obrin les inscripcions us enviarem un correu perquè us hi pugueu apuntar!

Aquest any, com a novetat, hem fet més participatiu el procés de programació de les formacions i durant el mes de desembre hem preguntat a les entitats en què es volen formar, recollint les seves necessitats formatives a través d’un formulari. Entre les respostes que hem rebut destaquem temes com ecologisme, perspectiva de gènere, sociocràcia, ús de recursos informàtics, legalitat, finançament, WordPress

Com podreu veure, algunes de les propostes ja estan incorporades a la programació de formacions d’aquest 1r semestre i en d’altres hi treballarem en un futur, ja sigui a través de l’elaboració d’articles o com a properes formacions.

Si teniu propostes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.