Marxem de vacances i tornem l’1 de setembre!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 22 juliol 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Després d’uns mesos atípics que han canviat el nostre dia a dia i que han provocat que adaptem el servei al format digital, arriba el moment de fer una pausa i carregar les piles.

La setmana del 23 al 27 de juliol ja no estarem disponibles per telèfon ni per WhatsApp, tot i que si teniu consultes podeu escriure’ns a info@crajbcn.cat i farem el possible per atendre-us. I, a partir del 30 de juliol, desconnectem per fer vacances fins el 31 d’agost!

Esperem retrobar-nos el curs vinent per tal de seguir fomentant l’associacionisme juvenil plegades i acompanyar-vos en enfortir les vostres associacions, projectes i activitats, ja sigui de manera presencial o telemàtica!

I recordeu que ja tenim programades les formacions del proper trimestre sobre diverses temàtiques d’interès associatiu. Ja podeu consultar-les!

L’equip del CRAJ us desitgem un molt bon estiu i unes bones vacances! Cuideu-vos!

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.