Els reptes no s’aturen i l’associacionisme juvenil continua!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 30 desembre 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

L’any 2020 ha estat marcat pels canvis i la incertesa, també en l’associacionisme juvenil. L’activitat associativa s’ha vist reduïda i hem hagut d’esforçar-nos i reinventar-nos per mantenir-la.

Per això des del CRAJ desitgem que aquest 2021 es pugui reprendre l’activitat de col·lectius i associacions de joves i esperem seguir contribuint a l’enfortiment del teixit associatiu juvenil de la ciutat a través de tots els serveis, recursos i formacions que oferim!

Us desitgem una bona entrada d’any i un 2021 carregat d’aprenentatges col·lectius, transformació social i associacionisme juvenil!

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.