Entrega dels premis del sorteig del terreny de Can Girona!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 1 juliol 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Després d’una llarga pausa primaveral, el terreny de Can Girona, gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona, torna a obrir les seves portes!

Finalment vam poder fer entrega dels premis del sorteig hivernal! Moltes felicitats a les entitats guanyadores AE Avenc i Esplai Sarau, que podreu gaudir del val de 150 € en material d’excursionisme a la botiga gracienca Cerclesport!

Moltes gràcies per apostar per Can Girona i per les acampades a la natura, inclús en els mesos més freds! I moltes gràcies també a Cerclesport per la seva col·laboració!

Un cop adoptades les mesures necessàries i pertinents en relació a la covid-19, el terreny torna a estar operatiu i disponible per a les entitats juvenils.

El terreny d’acampada de Can Girona està situat als entorns d’una antiga masia del s. XVIII (actualment tancada) que es troba situada al terme municipal de Santa Maria de Martorelles, al Vallès Oriental. Es tracta d’un entorn privilegiat amb nombroses fonts, antics salts d’aigua i excursions a tocar de la Serralada Litoral.

Podeu fer les vostres acampades durant tot el mes de juliol, a l’apartat web de Can Girona podeu consultar tota la informació i la disponibilitat del terreny d’acampada.

Podeu reservar el terreny d’acampada per qualsevol d’aquestes vies:

 • Trucant al 93 265 52 17
 • Escrivint-nos per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22
 • Escrivint-nos a reservescangirona@bcn.cat

Bona acampada!

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.