Entitats, en què us voleu formar?

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 23 desembre 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Entitats juvenils! Estem a punt d’iniciar un nou any i des del CRAJ ja estem planificant les formacions que oferirem el 2021. L’any 2020 ha estat un any ple de canvis i incertesa en l’àmbit de l’associacionisme i amb la voluntat d’adaptar-nos-hi el màxim possible, us llencem una proposta!

Ens agradaria conèixer aquelles necessitats, propostes, experiències i coneixements que teniu les entitats juvenils de Barcelona i que poden ser d’interès per a la resta d’entitats. Per aquest motiu, us animem a compartir amb nosaltres:

  • Necessitats formatives i propostes de temes per les formacions del CRAJ 2021. Quines necessitats formatives heu detectat en la vostra entitat? En quins temes creieu que seria interessant formar-vos?
  • Àmbits i temes d’expertesa i propostes de col·laboració. En quins àmbits està especialitzada la vostra entitat? Teniu coneixements o bones pràctiques sobre alguns temes i us agradaria compartir-ho amb altres entitats? Se us acudeix alguna possible proposta de col·laboració amb el CRAJ, ja sigui en l’àmbit formatiu, elaboració d’algun recurs o article, etc.?

Podeu fer-ho responent en 2 minuts el següent formulari i ben aviat ens posarem en contacte amb vosaltres: PROPOSTES FORMACIONS 2021.

La data límit per respondre el formulari és el dimecres 6 de gener de 2021.

Per a més informació o si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. 

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.