Engeguem motors amb noves formacions i atenció telemàtica!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 1 setembre 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Després de les vacances, l’equip tècnic del CRAJ ja som aquí amb les piles a tope i ben preparades per seguir donant suport a l’associacionisme juvenil!

Encara no sabem com afectarà la situació causada per la covid-19 a l’activitat associativa dels propers mesos, però sí que sabem que des del CRAJ seguirem oferint atenció, recursos i formacions a les associacions i col·lectius de joves de la ciutat. Per començar, us informem del següent!

Formacions

Ja podeu consultar la programació de formacions d’aquesta tardor que engega aquest mateix setembre. A partir de demà ja es podrà consultar tota la informació d’aquestes formacions i les inscripcions ja estaran obertes a crajbcn.cat.

On ens podeu trobar?

Feu-nos arribar les vostres consultes! Seguim amb l’atenció telemàtica, de 10 a 15h i de 16 a 21h a través de:

 • Correu electrònic: info@crajbcn.cat, craj@crajbcn.cat
 • Telèfon: 93 265 52 17
 • Telegram o WhatsApp652 87 81 22

Voleu estar al dia de l’actualitat associativa juvenil?

Subscriviu-vos al nostre butlletí setmanal a través del peu d’aquesta pàgina web i per estar al dia de notícies, formacions, esdeveniments i ofertes laborals del món associatiu. També ens podeu seguir a TwitterFacebook i Instagram!

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.