Continuem amb atenció telemàtica i presencialment amb cita prèvia!

Darrera actualització: 30 octubre 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

El CRAJ, degut a les darreres mesures de contenció de la covid-19 anunciades, continuarem oferint atenció, assessorament i formació destinades a les entitats i col·lectius de joves de la ciutat prioritàriament de manera telemàtica. També existirà la possibilitat de rebre atenció presencial demanant cita prèvia.

A partir de divendres 30 d’octubre i fins a nou avís, els serveis i recursos que oferim quedaran de la següent manera:

 • Atenció telemàtica: de dilluns a divendres de 10 a 15h i de 16 a 21h a través de correu electrònic (info@crajbcn.catcraj@crajbcn.cat), telèfon 932655217 i Telegram o WhatsApp (652 87 81 22). Feu-nos arribar les vostres consultes!
 • Lloguer i cessió de material: el servei de lloguer de material segueix disponible.
 • Atenció presencial: demaneu-nos cita prèvia i ens podrem trobar a l’Espai Jove la Fontana de dilluns a divendres de 10 a 15h i de 16 a 21h.

En funció de l’evolució de la situació i de les indicacions dels òrgans corresponents aquestes mesures es poden veure modificades. Per això mantindrem actualitzada aquesta notícia a mesura que hi hagi canvis amb la informació més recent.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.