Fiscalitat sota control: obligacions a les entitats

Coneixeu quines obligacions fiscals afecten la vostra associació? Voleu fer un repàs dels impostos existents i les seves implicacions? En aquest cicle formatiu tractarem quina és la normativa fiscal que afecta a les entitats i tot el que cal saber per dur-la al dia!

La formació serà impartida per l’Alicia Artiaga, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Membre del Patronat (administradora) de la Fundació Comtal del Casc Antic de Barcelona, responsable d’Administració i Finances d’Amnistia Internacional Catalunya, experta en diferents àmbits de la gestió associativa, entre els quals el marc legal i fiscal de les organitzacions i la gestió econòmico-financera, dels que en fa docència des de fa anys.

Dates i horari

Dilluns i dimecres 18, 20, 25 i 27 d'octubre de 18h a 20h.

Continguts de la formació
  • Repàs de les obligacions fiscals a les associacions
  • L’IAE i l’IRPF, impostos de les associacions?
  • L’Impost sobre el Valor Afegit (IVA): què es declara, com i quines exempcions hi ha?
  • L’Impost de Societats (IS): aspectes clau
Inscripcions

Obrirem les incripcions a aquesta formació tres setmanes abans del seu inici. Si vols que t'avisem un cop s'obrin, pots clicar a "M'interessa" i facilitar-nos les teves dades de contacte.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

M’INTERESSA

Data

Dilluns 18 octubre 2021

Horari

18:00 - 20:00

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

En línia

Organitzador

CRAJ
Tel
932655217
Email
craj@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/