[covid-19] Queda suspesa l’atenció presencial però seguim telemàticament!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 12 març 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Amb motiu de les mesures de contenció de la covid-19 queda suspesa tota l’activitat presencial de l’equipament de l’Espai Jove La Fontana (CJB, Espai Jove La Fontana, CRAJ i Punt infoJOVE Gràcia) fins a nou avís.

L’equipament resta tancat però les treballadores continem fent feina telemàticament. Per tant, podeu seguir contactant-nos a través de telèfon, correu electrònic i xarxes socials, canals a través dels quals seguirem oferint atenció directa. Per a qualsevol dubte, contacteu-nos!

Pel que fa al Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ), us anunciem les modificacions en els següents serveis:

 • Atenció presencial i telemàtica: se suspèn l’atenció presencial, però continuem oferint atenció telemàtica amb el mateix horari de sempre (10 a 15h i de 16 a 21h) a través de correu electrònic (info@crajbcn.catcraj@crajbcn.cat), telèfon (932655217) i Telegram o WhatsApp (652 87 81 22). Feu-nos arribar les vostres consultes!
 • Assessoraments i acompanyaments: en continuem oferint però a distància, per correu electrònic, telèfon i videotrucada!
 • Lloguer i cessió de material, lloguer i cessió de sales, terreny d’acampada Can Girona: queden anul·lades totes les reserves fins el 14 d’abril i no es gestionaran noves reserves fins a nou avís.

En funció de l’evolució de la situació i de les indicacions dels òrgans corresponents aquestes mesures es poden veure modificades. Per això mantindrem actualitzada aquesta notícia a mesura que hi hagi canvis amb la informació més recent.

Darrera data d’actualització: 27 de maig de 2020.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.