Publicada la resolució definitiva de la convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona 2021!

Temàtiques: FinançamentEtiquetes:
subvencions Barcelona
Darrera actualització: 22 juliol 2021
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

En data de 22 de juliol ha sortit publicada la Resolució definitiva d’atorgament i denegació de la convocatòria general de subvencions 2021. Podeu trobar aquest document en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) en l’enllaç de l’anunci o bé en la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona corresponent a les subvencions.

En aquesta resolució hi figura la següent informació:

 • Annex 1: Resposta a les al·legacions presentades pels sol·licitants de subvencions.
 • Annex 2: Sol·licituds de subvencions a atorgar definitivament. En el cas que falti aportar alguna documentació, també s’indica en aquest annex.
 • Annex 3 i 4: denegació definitiva pels motius que s’expressen en el document. L’annex 3 fa referència a aquelles sol·licituds denegades per motius tècnics i l’annex 4 a les denegades definitivament per motius administratius.

En el cas que el vostre projecte hagi obtingut una subvenció, us animem a utilitzar la ‘Plantilla de seguiment per a la justificació econòmica de subvencions d’un projecte‘ (CRAJ) per portar al dia la justificació. Recordeu que aquesta s’ha d’entregar com a màxim 2 mesos després de la finalització del projecte.

El mes de novembre realitzarem una formació relacionada amb el finançament públic a les entitats i en una de les sessions s’abordarà com fer la justificació i els aspectes a tenir en compte. Consulteu la programació de formacions per apuntar-vos a aquelles que us interessin: Formacions CRAJ 

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.