Publicada la convocatòria general de subvencions municipals 2022

Temàtiques: FinançamentEtiquetes:
Darrera actualització: 22 desembre 2021
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

ATENCIÓ! El termini de presentació de sol·licituds s’ha ampliat fins dilluns 31 de gener a les 23.59h.

L’Ajuntament de Barcelona ha publicat la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat 2022.

Ja està disponible la informació de les bases, amb les diferents àrees i programes, així com la sol·licitud i la resta de documentació, que trobareu al començament de la convocatòria en la mateixa web esmentada. La documentació més destacada que es pot trobar és la següent:

Enguany, el període de presentació de sol·licituds és del 7 al 31 de gener de 2022, ambdós inclosos.

La sol·licitud de subvenció s’ha de presentar telemàticament per la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Barcelona, a través d’aquest tràmit, que estarà actiu durant el termini de presentació.

El ‘Document 1-Sol·licitud’ s’omple mitjançant un formulari dins del Tràmit telemàtic. El ‘Document bàsic 2’ és el que us heu de descarregar, omplir, i adjuntar a la sol·licitud.

Novetats de la convocatòria 2022

Les novetats i canvis més destacats d’aquesta convocatòria són les següents:

 • S’incorporen dos nous criteris transversals, que s’afegeixen al que ja hi havia sobre perspectiva de gènere.
  • Perspectiva ecosocial, l’ambientalització i el consum responsable (ja existia, però sense puntuació pròpia i es denominava ‘Beneficis socioambientals’)
  • Perspectiva intercultural
 • S’incorporen noves finalitats com la promoció de la diversitat de la ciutat, de les expressions culturals, de la perspectiva intercultural, de l’economia social i solidària, entre d’altres.
 • S’incorpora un nou àmbit temàtic: “Benestar animal” i en total hi haurà 26 àmbits.
 • Pel que fa al pressupost i la justificació: 
  • La despesa mínima realitzada ha de ser del 50% del projecte subvencionat.
  • El percentatge màxim de desviació pressupostària respecte al pressupost inicial és del 10%.
  • El percentatge màxim de subcontractació en els projectes subvencionats és del 50%.
  • S’estableix l’obligatorietat de presentar una auditoria per a projectes d’import igual o superior a 50.000 euros o per a subvencions concedides d’import igual o superior a 30.000 euros.

Per a més informació

El dijous 13 de gener de 2022 a les 18.30h des del Departament de Joventut i el CRAJ organitzem una sessió informativa dirigida a totes aquelles entitats interessades en les particularitats de la convocatòria. Ja us hi podeu inscriure a través d’aquest enllaç!

També podeu consultar la resta de sessions informatives organitzades.

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.