Publicades les bases de la convocatòria general de subvencions municipals 2021!

Temàtiques: FinançamentEtiquetes:
Darrera actualització: 16 desembre 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

L’Ajuntament de Barcelona ha publicat la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat 2021. Ja està disponible la informació de les bases, amb les diferents àrees i programes pels projectes que presentin les entitats. També, amb data de 22 de desembre s’ha publicat al BOPB la convocatòria 2021.

El període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2021 és del 7 al 27 de gener de 2021, ambdós inclosos.

La sol·licitud i la resta de documentació està disponible al començament de la convocatòria en el mateix web esmentat. La documentació que es pot trobar a la web és la següent:

El dimecres 13 de gener a les 18.30h des del Departament de Joventut i el CRAJ organitzem de forma online una sessió informativa dirigida a totes aquelles entitats interessades en les particularitats de la convocatòria.

Per a més informació o qualsevol dubte, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. 

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.