Xerrades, cicles, debats… recupera els que t’hagis perdut!

Darrera actualització: 2 juny 2020
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Aquests mesos de confinament han proliferat, més que mai, les activitats en línia. Xerrades, formacions, documentals, debats, vermuts musicals, trivials, bingas… Moltes d’elles han quedat penjades i es poden recuperar. A continuació en fem un recull per temàtiques!

Sostenibilitat i emergència climàtica

Feminismes i LGBTI+

Interculturalitat i antiracisme

 • ‘Tastets d’interculturalitat #desdecasa’ (BCN Interculturalitat): webinars sobre continguts relacionats amb la perspectiva intercultural, la interseccionalitat i la lluita contra els rumors discriminatoris, contextualitzats en la situació social i sanitària de la Covid-19.

1. ‘Eines per detectar narratives discriminatòries’

2. ‘L’antigitanisme com a sistema de discriminació racial històricament construït’ 

 • Papers per a tothom (Casa Nostra, Casa Vostra): recull de vídeos de la campanya ‘Papers per a tothom’.

Justícia global

 • Siroco TV (Sàhara Dempeus): recull de converses relacionades amb la situació del Sàhara Occidental amb diverses convidades.
 • Festival DevReporter (Lafede.cat): cicle online dels reportatges produïts amb la beca Devreporter. Es poden recuperar les xerrades del festival al final de l’article enllaçat.
 • ‘Virus, por, seguretat i pèrdua de drets’ (Centre Delàs d’Estudis per la Pau): webinar per reflexionar sobre la resposta militarista i securititzadora a l’actual crisi per la covid-19 i els impactes en els drets i llibertats.

Cicles amb diversitat de temàtiques

 • Cicle de webinars (Observatori del Deute Global – ODG): ecofeminisme, transparència, gestió emocional per activistes, salut i més!
 • Cicle de xerrades de BCN Joventut: aprèn a fer la declaració de la renta, conversem sobre l’amor, 8 coses que has de saber sobre els ERTO, xerrades sobre com triar estudis i molt més!

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.