Endinsem-nos en l’oci alternatiu: entitats juvenils

Temàtiques: Panorama associatiuEtiquetes:
Darrera actualització: 2 desembre 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Són nombroses les entitats juvenils de Barcelona que duen a terme activitats centrades en l’àmbit de l’oci alternatiu i la cultura dispersa, aglutinant joves interessats en aquestes temàtiques. 

A continuació podeu consultar el llistat de les associacions i col·lectius juvenils de Barcelona ciutat i voltants que actualment estan actives i desenvolupen projectes i activitats al voltant de l’univers alternatiu.

Moltes d’elles participen activament en l’Espai de treball d’Univers Alternatiu del Consell de la Joventut de BarcelonaUs animem a donar-hi una ullada i consultar les seves xarxes socials!

Jocs de taula Jocs de rol Rol en viu War-games Manga – anime Videojocs K-pop Esports alternatius
AL Necronomicon’s
ALC Stronghold
Associació Eina
Barcelona Eagles Quidditch Team
Barcelona Jugger Club
Barnajocs
BCN Wonders
Brigada SOS
Cercle d’Estudis Orientals (CEO)
Club de Rol de la UAB – CRUAB
Club de Rol Kritik
Cronicas nocturnas
Dapo Play
El Dado Dorado
Femdevs
GamingCat
Han-A Catalunya
Harry Potter Fans Barcelona – Rol Caput Draconis
Korean Club UAB
LudoUB
La Foguera
Comunitats Pokemon Go Barcelona
Ramen Club UAB
Retrobarcelona
Retromaniacs-Arcandreu
Club de rol Ruta 66
Sants-Niggurath
Shogi en Español
Smash Bros BCN
Softcombat BCN

 

Per conèixer els diversos tipus d’oci alternatiu i les seves característiques, podeu llegir l’article ‘Endinsem-nos en l’oci alternatiu: tipus i característiques‘.

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.