L’estat de l’associacionisme juvenil per territoris!

Temàtiques: Panorama associatiu
Darrera actualització: 22 gener 2021
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), i en concret l’àmbit de Territori, treballa en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat. Aquest apropament a cada barri i districte permet elaborar unes demandes que es fan comunes a nivell de ciutat.

Des del CRAJ també participem de l’equip de territori del CJB amb l’objectiu de donar-nos a conèixer entres les entitats de la ciutat, detectar les seves necessitats i donar-hi una resposta adaptada així com oferir suport, recursos i serveis per enfortir i fer créixer l’associacionisme juvenil de la ciutat.

Al llarg d’aquest any s’aniran publicant informes sobre l’estat de l’associacionisme a cada districte de la ciutat: cada mes, un districte! En aquests es recolliran les demandes de les entitats juvenils del territori en qüestió, les quals es traslladaran posteriorment a Districte.

Primer informe: Sarrià-Cassoles

Aquest mes de gener s’ha publicat l’Informe del Districte de Sarrià-Sant Gervasi o, com reivindica l’associacionisme jove dels seus barris, Districte de Sarrià-Cassoles. L’informe ha estat fruit de la col·laboració amb la Plataforma d’Entitats Juvenils del districte, així com d’altres 9 associacions i entitats juvenils arrelades al territori.

Les demandes i necessitats de l’associacionisme juvenil, que podeu consultar a l’informe, es van presentar al Regidor de Districte i altres referents institucionals de Sarrià-Sant Gervasi, que van mostrar el seu compromís per donar-hi resposta.

Tens dubtes o vols participar-hi? Vols saber quan es durà a terme aquesta reunió al teu territori?

Posa’t en contacte amb l’equip de territori a territori@cjb.cat o bé per WhatsApp al 605064182.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.