Digues la teva a la trobada participativa per joves del teu districte!

Temàtiques: General
Darrera actualització: 4 març 2020
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Atenció! En motiu de les mesures de contenció del covid-19 anunciades el 12 de març per l’Ajuntament de Barcelona, queden anul·lades totes les trobades específiques sobre joventut de cada districte. En cas que s’aplacin actualitzarem aquesta pàgina el més aviat possible.

Tanmateix, us animem a participar a través de la plataforma decidim.barcelona. I recordeu que des del CRAJ us podem assessorar en la redacció de propostes i projectes a través del correu acompanyaments@crajbcn.cat o al 605064182.

L’Ajuntament ha obert un procés participatiu per definir les actuacions que es faran en els propers quatre anys de mandat. Aquestes actuacions es recullen en el PAM (Pla d’Actuació Municipal) quan són a nivell de ciutat i al PAD (Pla d’Actuació de Districte) quan són a nivell de districte (Consulta aquí les propostes inicials de PAM i PADs 2020-2023).

A més, s’han reservat 75 milions d’euros del pressupost municipal que aniran destinats als projectes d’inversió que proposin i decideixin les veines.

De quina manera poden participar les entitats juvenils en aquest procés participatiu?

Podeu fer-ho de dues maneres:

 • Assistir presencialment a les trobades participatives: hi ha diversos espais participatius reservats com consells de barri, consells i comissions sectorials, trobades monogràfiques o punts itinerants. A més, a cada districte hi ha unes trobades específiques per a temes de joventut on es convida a les entitats juvenils a participar-hi (consulteu les dates més a baix).

Per què pot ser interessant per a les entitats assistir a aquestes trobades?

 • Compartir amb altres entitats i veines problemàtiques i identificar punts en comú per redactar propostes i projectes conjuntament.
 • Les persones dinamitzadores de les trobades s’encarreguen de penjar les propostes i projectes que han sorgit a les trobades participatives, de manera que us poden facilitar la feina i estalviar penjar-les vosaltres directament.

Quan i on són les trobades específiques sobre joventut de cada districte?

 • Ciutat Vella: Joves de Ciutat Vella, construïm el nostre present! Dimecres 25 de març a les 18 h. Casal de Joves Palau Alòs (c. Sant Pere Més Baix, 55)
 • Eixample: Dissenyem un Eixample per a la joventut. Dilluns 16 de març a les 18.30 h Espai Associatiu Lola Anglada (c. Rocafort, 236)
 •  Sants-Montjuïc

– Debat jove a la Marina: Dimecres 4 de març a les 18 h. Espai Química Joves (c. Química, 2)
– Debat jove al Poble-sec: Dijous 12 de març, a les 18 h. Espai 12@16 (c. Concòrdia, 35)
– Debat jove a Sants, Hostafrancs i la Bordeta: Divendres 20 de març a les 18 h. Espai d’Adolescents La Clau (c. Leiva, 67)
– Debat per a col·lectius i associacions  juvenils. Dimecres 18 de març a les 19h. Espai per confirmar

 • Les Corts: per confirmar.
 • Sarrià-Sant Gervasi: Ja s’ha fet.
 • Gràcia: Comissió d’Infància, adolescència i Joventut de Gràcia . Dilluns 16 de març, a les 18.30 h. Sala de Plens a la Seu del Districte (Pl. de la Vila, 2)
 • Horta-Guinardó: Aportant una mirada jove als barris. Dilluns 23 de març. Espai Jove Boca Nord (c. Agudells, 37-45)
 • Nou Barris: per concretar.
 • Sant Andreu: Debat 9: Educació infants i joves. Dimarts 24 de març a les 18.30 h. IE El Til·ler (pg. de Mollerussa, 1)
 • Sant Martí: Dimecres 25 de març a les 19 h. Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837)

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.