Antic Teatre

Torna al cercador

Adreça: Verdaguer i Callís, 12
Codi Postal: 08003
Municipi: Barcelona
Districte: Ciutat Vella
Telèfon: 933 152 354
Fax: 935 132 474
Correu electrònic: lanticteatre@lanticteatre.com
Sala de teatre
Tipologia de la sala: Teatre / Auditori
Aforament: 51 a 100
Accesibilitat:
Taules:

Pantalla:

Tarima:
Mides: 50m2

Cadires:
Videoprojector:
Il·luminació:
Equip de so:
Comentaris:

L’Antic teatre – L’Espai de creació posa a la disposició d’associacions, altres entitats, companyies emergents o particulars el seu espai escènic per a la realització d’activitats culturals, conferències, xerrades, espai d’assajos…

Condicions:

Podeu consultar totes les característiques tècniques al següent enllaç: Sala de teatre

Terrassa i jardí
Tipologia de la sala: Exterior
Aforament: 51 a 100
Accesibilitat:
Taules:

Pantalla:

Tarima:
Mides:

Cadires:
Videoprojector:
Il·luminació:
Equip de so:
Comentaris:

La Terrassa i Jardí formen un espai singular que és un dels darrers exemples arquitectònics que resten a Barcelona del jardins de l’època romàntica, i es troba envoltat de les galeries de les cases que el circumden. Aquest indret té les seves portes obertes tots els dies de l’any com a lloc de trobada i intercanvi per a sòcies, veïnat, públic i artistes. És un entorn on es fomenten formes alternatives de confluència entre l’educació, el social i l’artístic a partir de la promoció d’activitats comunitàries, dinamitza la vida del barri i difón el model sòcio-cultural en el qual creu.

La terrassa es va reconstruir totalment durant el primer procés de reforma (2008-2009). Es troba a un nivell superior del carrer. I comunica amb aquest a través de 2 accessos: un és la sortida d’emergència, amb pas adaptat (rampa) per a persones amb mobilitat reduïda i accés a l’ascensor; i una altra amb una escala que dóna de la sala al jardí.

Condicions: