Sigues mentor o mentora d’un/a jove universitari!

UniMentor és un acompanyament acadèmic, social i personal a un jove estudiant de 1r curs durant dues hores cada quinze dies al llarg de tot el curs acadèmic. És un projecte de mentoria social i educativa que vol contribuir a la integració dels nous i noves estudiants a través d’un referent positiu que estigui cursant o hagi cursat els mateixos estudis.

Com a persona mentora, podràs motivar l’estudiant, donar-li confiança, fomentar la seva autonomia i acompanyar-lo en l’entrada a la vida universitària. La mentoria és un espai per compartir, parlar, resoldre dubtes acadèmics i de funcionament del grau, donar a conèixer i fer activitats culturals, d’oci, de participació a la universitat o vinculades als estudis. A més, tindràs el seguiment i assessorament d’un equip professional i rebràs una formació prèvia.

Aquest voluntariat s’emmarca en el Programa Prometeus, que té per objectiu que joves dels instituts públics dels barris de Barcelona amb menys població amb estudis superiors puguin accedir a la universitat i cursar estudis superiors amb èxit.

Et sumes a la lluita contra les desigualtats socials i educatives?

Si hi estàs interessat/da inscriu-te a aquest formulari: https://forms.gle/y3fHbe1pcMnVuzYD7

Data

Dilluns 31 octubre 2022
Realitzat!
Totes les temàtiques

Organitzador

AFEV
Tel
657 966 062
Email
prometeus@afev.org
Web
http://afev.cat/prometeus