Reforç escolar a alumnes de 6 a 12 anys

Descripció

Fem sessions de reforç escolar a infants de primària que pertanyen a famílies amb dificultats socioeconòmiques, i que tenen dificultats d’aprenentatge, sovint relacionades amb la manca de domini del català. Treballem en horari extraescolar, tant a escoles amb qui tenim conveni com en espais públics. Les criatures que atenem venen recomanades pels equips docents de les escoles o bé per Serveis Socials. Fem grups de treball de màxim 3 o 4 alumnes per voluntari; també fem atenció individual.

Habilitats necessàries

Cal:

  • Saber català i tenir coneixements bàsics de matemàtiques per ensenyar a fer operacions senzilles, raonament lògic i llegir i escriure.
  • Tenir facilitat de tracte i empatia amb infants.
  • Disponibilitat continuada d’un dia per setmana com a mínim (si pot ser al llarg de tot el curs escolar, o almenys durant un trimestre).

Durada: De dilluns a divendres entre les 16:30 h i les 18:30 h (en funció del centre) o en horari més laxe si es fan virtuals.

 On A diferents centres educatius i equipaments públics de Barcelona (Ciutat Vella), l’Hospitalet de Llobregat (Collblanc i La Torrassa) i Castellterçol (Moianès).

Inscripció al voluntariat

Data

Dijous 1 desembre 2022
Realitzat!

Més informació

Llegir més
Totes les temàtiques

Organitzador

Associació Narinan
Tel
638 885 775
Email
info@narinan.org
Web
https://www.narinan.org/
Inscriu-te!