Parlem de sexualitats amb Mandràgores!

Per què és important l’educació sexual i afectiva? De quina manera ho podem treballar amb infants i joves i des d’una perspectiva diversa i feminista?

La sexualitat és una dimensió de les persones que engloba aspectes com: la identitat, l’orientació afectivo-sexual, el sexe, el plaer, el gènere, les relacions interpersonals, les creences, les pràctiques, els desitjos, les fantasies… Ens acompanya sempre, des del naixement fins la mort, però no sempre de la mateixa manera: canvia i evoluciona constantment en funció del nostre moment vital, les experiències viscudes, els aprenentatges…

Des del CJB i el CRAJ us convidem a parlar de tot això amb Mandràgores per tal d’aplicar-ho dins les nostres entitats i a la nostra tasca educativa.  A més, aprofitarem per presentar ‘Sexeja’t: una guia sobre sexualitats diverses i plaents‘. Un recurs per sacsejar la nostra sexualitat, conèixer-nos sense tabús, de manera responsable però també plaent. 

Mandràgores són les autores de la guia. És una entitat amb la voluntat de contribuir en l’educació sexual i afectiva d’adolescents, joves i dones, des d’una perspectiva feminista. Duen a terme aquesta tasca a través de tallers participatius i vivencials que facilitin una revisió crítica de la sexualitat.

Desenvolupament de la sessió
  • Explicació de la guia i conceptes bàsics al voltant de la sexualitat 
  • Eines i trucs per educar en sexualitat a infants i joves des d’una perspectiva feminista
  • Espai de debat i reflexió col·lectiva
Inscripcions

La formació és gratuïta, però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu al final del text.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

Inscriu-te!

Parlem de sexualitats amb Mandràgores!
Tiquets disponibles: 72
The Parlem de sexualitats amb Mandràgores! ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Data

Dijous 30 setembre 2021

Horari

18:00 - 19:30

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

Espai Jove La Fontana
Carrer Gran de Gràcia, 190, 08012 Barcelona

Organitzador

CRAJ
Tel
932655217
Email
craj@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/

Altres organitzadors

Consell de la Joventut de Barcelona
Tel
932 654 736
Email
cjb@cjb.cat
Web
https://www.cjb.cat/
Inscriu-te!