Jornades: ‘Si no en parlem, no existeix. Debatent sobre les violències masclistes’

Les Jornades: “Si no en parlem, no existeix. Debatent sobre les violències masclistes” tindran lloc els dies 21, 22, 23, 24 i 25 de novembre de 18 h a 19.30 h al Casal de Barri Pou de la Figuera (C/ Sant Pere Més Baix, 70. Barcelona). El cicle s’estructurarà de la següent manera:

  • 21 de novembre: “Violència sexual”. Passi del documental “Jo sí que et crec” del col·lectiu Fora de quadre. Xerrada a càrrec de Norma Nebot, realitzadora del documental, i Anna Lloret, psicòloga clínica del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Segrià.
  • 22 de novembre: “Violència racial i econòmica”. Xerrada a càrrec d’Irina Samy, membre de Novact i del Centre de Recursos en Drets Humans. Passi del monòleg “No sólo duelen los golpes” de Paloma Palenciano.
  • 23 de novembre: “La figura dels agressors”. Presentació del llibre “¿Y qué hacemos con los violadores”. Ponència mixta a càrrec del col·lectiu Heura Negra de Vallcarca. *Es tractaran temes sensibles.
  • 24 de novembre: “Violències vicàries i psicològiques”. Taula rodona amb Ana Libertad Laliena, magistrada del Jutjat d’Instrucció 1 de l’Hospitalet de Llobregat i membre de l’Associació de Dones Jutgesses d’Espanya, Georgina Cordobés, psicòloga especialitzada en atencions directes a dones supervivents i membre d’Eicascantic, i Marisol Rojas, directora del Pla d’Igualtat de Gènere del Prat de Llobregat.
  • 25 de novembre: Lectura del Manifest per l’Eliminació de les Violències Masclistes. Taller de cartells i marxa cap a la manifestació.

Data

Dilluns 21 novembre 2022 - Divendres 25 novembre 2022
Realitzat!

Horari

18:00 - 19:30

Més informació

Llegir més

lloc

Casal de Barri Pou de la Figuera
C/ de Sant Pere Més Baix, 70
Totes les temàtiques

Organitzador

Espai d'inclusió i formació Casc Antic
Tel
932 684 943
Email
formacio@eicascantic.org
Web
http://www.eicascantic.org/ca/
Inscriu-te!