Compartim pis amb persones amb discapacitat intel·lectual

AURA Fundació busca joves estudiants que vulguin viure una experiència única compartint pis amb companys i/o companyes que tenen alguna discapacitat intel·lectual.

La fundació es fa càrrec de les despeses del lloguer i subministraments del pis i ofereix suport personal i professional per a la convivència i la vida diària.

Què cerca?

Persones joves estudiants que vulguin viure una experiència única compartint pis amb companys i/o companyes que tenen alguna discapacitat intel·lectual.

Es tracta del programa Habitat, en què AURA ofereix a persones amb discapacitat intel·lectual l’oportunitat de viure fora de l’entorn familiar. Totes elles tenen autonomia i treballen en empreses ordinàries.

Perfil del voluntari/a

Persones amb ganes d’aprendre, treballar en equip, conviure, participar en les tasques domèstiques, i trencar tots els estereotips establerts cap al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.

Lloc

Barcelona

Durada

A partir de setembre i fins al juny.

Observacions

AURA Fundació es fa càrrec de les despeses del lloguer i subministraments del pis i ofereix suport personal i professional per seguir de prop la convivència i les gestions de la vida diària.

Més informació i inscripció

Data

Diumenge 15 gener 2023
Realitzat!
Totes les temàtiques

Organitzador

Aura Fundació
Tel
934 177 667
Email
info@aurafundacio.org
Web
https://www.aurafundacio.org/